Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rosalie

Rosalie Cullen 

A már megjelent Alkonyat c. könyv és a belőle készült, november 27-én mozikba kerülő film világa számos érdekes karaktert vonultat fel. Soron következőként ismerjük meg a gyönyörű Rosalie Cullent! 

A Cullen család tagjait modell szépségűnek írja le könyv, de Rosalie közülük is kiemelkedik: ő már emberként is gyönyörű volt. Egy bankár lányaként elvárták tőle, hogy pénzért menjen férjhez, de gazdag vőlegénye és barátai megerőszakolták és a haldokló nőt sorsára hagyták. Carlisle talált rá, s hogy életét megmentse, átváltoztatta őt. Rosalie azonban tud könyörtelen is lenni: három nappal vámpírrá alakulása után levadászta és megölte megerőszakolóit - és egyáltalán nem a vérük elfogyasztása miatt tette mindezt... Elsőre talán felszínesnek és hiúnak tűnik az idegeneknek, de ha közelebbről megismered, kiderül, hogy egyáltalán nem olyan rossz ő a lelke mélyén. 

A Rosalie-t alakító Nikki Reed akkor hívta fel magára a szakma figyelmét, mikor nem csupán az egyik főszerepet öltötte magára az Alkonyatot is jegyző Catherine Hardwicke Oscar-jelölt Tizenhárom c. mozijában, de a forgatókönyv írásában is részt vállalt - mindezt 14 évesen. A rendezőnővel eddig már háromszor dolgozott együtt: az Alkonyat és a Tizenhárom mellett Nikki szerepet vállalt a Dogtown urai című gördeszkás filmben is, melyben Heath Ledger és Emile Hirsch volt partnere. 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.